kermis
NOHOU » NOHOU Kermissen werkt samen met Reumafonds

NOHOU Kermissen werkt samen met Reumafonds

Al meer dan 50 jaar staan vele oliebollenkramen tijdens de wintermaanden in Amsterdam en Amstelveen in het teken van het goede doel. In die steden gaat een deel van de oliebollenopbrengst namelijk naar het Reumafonds. NOHOU Kermissen heeft in haar dagelijks werk geregeld contact met de exploitanten van de kramen en is daarom een goede intermediair die het Reumafonds het nodige werk uit handen neemt. Zo zorgt NOHOU Kermissen ervoor dat het opgehaalde geld van de oliebollenbakkers bij het Reumafonds terecht komt.

In al die jaren zijn er reeds miljoenen euro’s opgehaald en is de actie dus een groot succes. Het opgehaalde geld wordt gebruikt voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van reuma. Onderzoek dat inmiddels prachtige resultaten heeft opgeleverd, waardoor de kwaliteit van leven voor mensen met reuma aanzienlijk is verbeterd.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het onderzoek van het Reumafonds? Kijk dan op www.reumafonds.nl.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Maurice Verbraak – directeur NOHOU Kermissen & Weekmarkten
06 51380120 – maurice@kermisnohou.nl

Gemeente Best Gemeente Boxtel Gemeente Helmond Gemeente Oosterhout Gemeente Oisterwijk Gemeente Someren Gemeente Goirle Gemeente Schouwen Reumafonds Bergen Op Zoom Mierlo